USLUGE      EDUKACIJA      CENOVNIK      O NAMA      KONTAKT

BB Glow


Šta ako vam kažemo da postoji način da dobijete prirodno blistav i izglađen ten, a da se zapravo ne morate šminkati?


Šta je to BB Glow? 

BB glow je tretman koji čini kožu blistavom, sjajnom i savršenom. BB u nazivu ovog tretmana označava skraćenicu za blemish balm, što u bukvalnom prevodu znači balzam za nepravilnosti kože.


Kako deluje BB Glow?

BB Glow sadrži snažne i aktivne sastojke koji izjednačavaju boju tako što prave transparentnu kamuflažu i neguju kožu u isto vreme. Pametna kombinacija sa zaglađujućim reflektujućim i potpuno prirodnim pigmentima čini svaku kožu blistavom.

Polutrajna BB krema se implementira mikroiglicama u površinski sloj vaše kože i daje vam prirodnu bazu koja će trajati od 6 do 9 meseci. BB krema se meša do savršenstva i tonira prema vašoj nijansi tena nakon čega se pomoću dermapen uređaja ubacuje pod kožu. Ovaj tretman će vašoj koži pružiti laganu do srednju pokrivenost, ublažiti fleke, regulisati hiperpigmentaciju, otkloniti ožiljke (ožiljke od akni), pege, crvenilo i posvetliti tamne krugove na podočnjacima.                     


Da li je tretman bolan?

Tretman je prijatan i potpuno bezbolan. Za samu proceduru koristi se Derma Pen sa nano nastavcima kojim se ne narušava integritet kože, već stimuliše kožu da proizvodi collagen, elastin i fibroblaste bez njihovog oštećenja.


Efekti tretmana

Nakon procedure imate osećaj veoma ishidrirane kože, ujednačenog tena i teksture kao i prosvetljenih tamnih kolutova oko očiju. BB Glow daje sjaj licu, skuplja pore, smanjuje bore i regeneriše kožu.

Najbolji efekat se postiže serijom od 3 tretmana sa razmakom od deset dana. Efekat tretmana (serija od 3 tretmana) traje od 3 do 6 meseci u zavisnosti od tipa kože i individualne nege lica.


BB Glow je namenjen osobama sa:     
                
– hiperpigmentacijama lica (flekama)

– proširenim porama

– sa masnom kožom

– sa suvom kožom

– izraženim kolutovima oko očiju (podočnjaci i kapci)

– sa crvenilom kože

– atopičnim dermatitisom (osim u aktivnoj fazi)

– neujednačenim tenom sa pegicama

– beživotnom i pušačkom kožom.


Ko ne sme da radi BB Glow tretman?

Tokom trudnoće, dojenja, ako osoba ima malignitet, bolesti ili infekciju kože u akutnoj fazi, ako osoba je uzimala roakutan u poslednjih 6 meseci ili ima alergiju na bilo koji od sastojaka koji se koriste tokom tretmana ne sme da se podvrgava ovom tretmanu. O prisustvu bilo koje bolesti stručno lice mora biti informisano. Sam tretman nije okidač za herpes simpleks ali ne sme da se radi dok je osoba u akutnoj fazi. To važi za većinu autoimunih bolesti (atopični dermatitis, psorijaza, vitiligo…). Takođe, sam tretman ne izaziva alergijske reakcije, imunološki odgovor delovanjem na površinski sloj kože je jako redak, dok sam sastav preparata višestruko umiruje kožu. Aktivne akne ne smeju da se rade već se prvo sama problematika tretira.