USLUGE      EDUKACIJA      CENOVNIK      O NAMA      KONTAKT

Hyaluron pen

Ako ste oduvek želeli tretmane biorevitalizacije, unosa hijalurona ili lipolizu, ali ste se plašili igle, ovaj tretman je potpuno neinvazivna alternativa za Vas.
U zavisnosti od sastava i namene, unesene supstance na ovaj način ostaju u koži od mesec dana do dvanaest meseci.                                 


Kako Hyaluron pen radi?    
         
Hyaluron pen je uređaj zahvaljujući kome možete neinjekciono uneti hyaluron, hyaluronske filere i mezokoktele

Hyaluron pen radi na principu pritiska. Potreban koktel u tečnom obliku se ubacije u spravu da bi se kasnijim radom izbacivao u kožu. Pristisak je dovoljno jak da udje u kožu i rasprši potrebnu supstancu kroz kožu direktno u dermis. Daje željeni efekat i dugotrajno dejstvo isto koliko i kada se ista supstanca unese injektivnom metodom.


Sta je to hyaluron pen?

Na sami pomen reči hijaluron, većina odmah pomisli na ubrizgavanje hijaluronske kiseline u smislu povećanja usana. Dobrim delom se koristi u pomenutu svrhu, ali je njegova upotreba zapravo širokog spektra.

Ova olovka predstavlja revolucionarnu metodu ubrizgavanja hijalurona, bez upotrebe igle. Sve je popularnija metoda na našim prostorima, baš iz razloga jer podrazumeva bezbolno, brzo i atraktivno apliciranje hijalurona, sa rezultatima koji su brzo vidljivi.

Na ovaj način se hijaluronska kiselina može ubrizgati u lice bez ikakvih iglica, pri čemu se ravnomerno raspoređuje i razgrađuje.                                         

Može se koristiti za popunjavanje bora na licu, ali se isto tako može upotrebiti za povećavanje usana.


Kada dodjemo u neke zrele godine, shvatimo da se u borbi protiv nastalih bora moramo lavovski boriti. Najčešće su to već duboke linije, na koje nismo odmah reagovali. Ne samo na licu. I usne stare pa tražimo načine za podmlađivanje usana.

Osim pomenutih problema, podmlađivanje usana i lica, hijaluron pen se može još upotrebiti kod nekih drugih nepravilnosti na licu, koji nisu povezani sa borama. Mogu efikasno uticati i na fleke od sunca, ožiljke od akni i bubuljica, takođe mogu popuniti nepravilnosti i udubljenja na licu, nastala kao posledica pubertetskih akni.


Hijaluron ili hijaluronska kiselina je ustvari aktivni sastojak građe kože. Sastavni je deo vezivnog tkiva epiderma. Ulazi u sastav zglobova, hrskavice, bubrega i srca i veoma je važan za funkcionisanje kompletnog čovekovog organizma. Od svih pomenutih, glavni je sastojak organa, kože. U njoj se prirodno nalazi najveći broj pomenutog hijalurona, koji koži omogućava hidriranje na dubokom nivou.

Sa godinama, sam taj proces hidratacije kože slabi, a samim tim i postojanje hijalurona je sve manje. Hijaluron je, dakle, potpuno prirodni sastojak kože i ključni je element koji koži pruža lepotu i gipkost.

Zbog svojih aktivnih sastojaka, hijaluron je postao sastavni deo proizvoda za negu kože, prvenstveno lica, a i neretko se upotrebljava u estetske svrhe. Koristi se u različitim oblicima, u maskama, kremama, serumima i ampulama za lice, a najnoviji trend je korišćenje hijaluronskih olovki za ulepšavanje i podmlađivanje.


Rezultat je vidljiv odmah nakon aplikacije, te se hijaluron ravnomerno raspoređuje. Zadržava se vlaga i podstiče stvaranje novog kolagena.Rezultate možete odmah očekivati, mada potpuni efekat dolazi malo kasnije. Kada se hijaluron smesti pod kožu, tada počinje intenzivno da radi na boljoj hidrataciji. Time se vremenom dobija mladalački i prirodan izgled kože. Prednost ovog vida nanošenja hijalurona je taj što neželjenih reakcija skoro i da nema, budući da se radi o prirodnom sastojku kože.


Prednosti i mane hyaluron pena

Mane ovog tretmana jesu te što se hijaluron mora ponovo obnavljati, kako biste zadržali efekat. Lice bez bora jeste moguće imati, kao i punije usne, ali se jednom godišnje tretman hijaluron penom mora ponoviti,

Prednosti je mnogo! U startu dobijate ono što želite, bez bola i mnogo muke. Takođe, nema nus pojava i neće vas ometi u svakodnevnim aktivnostima. Nećete imati čak ni prolazno crvenilo, ni kvržice od korišćenog hijalurona. Opasnost od mogućih alergijskih reakcija je svedena na minimum, jer se hijaluron smatra najbezbednijom supstancom koja se koristi u svrhe podmlađivanja i ulepšavanja.